Thursday, September 03, 2009

ahh!!

.
apa ah mau cakap.. aku nda tau la.. nda payah la ckp, tulis ja...

apa mau tulis?

kay... selamat pagi smua! ada ka yg baca pagi2 buta nie? huhuhu... sepatutnya hari ni aku hantar entri waktu patang2 tp aku nda tau apa yg aku makan sampai tetidur.. ehh manada aku makan... tidur pun bukan alang2, sampai sungkai... pas join durank buka posa, aku pun rehat-rehat... sampai la tgh mlm... dan sekarang aku nda dpt tidur... dri pkl 9.00 tadi aku try tidur... nda dapat-dapat... so aku pun jd antu, menyanyi nyanyi macam urg gila, dlm bilik ku.... nie pun aku turun mau dgr lagu 'I Will Survive'.. lagu lama tue...

itu lah stori ku... ada lagi... kemarin punya cerita... masuk ja kelas.. aku trus scan tempat duduk... ALHAMDULILLAH sudah di tukar... punya la hepi aku... masuk add math, kmi kena suruh buat dua line ja.. sbb ada yg gagal test bulan lapas... marah si mary.. marah iya banar.. tp aku lagi marah!.. susun balik meja...biar kan la wahh ikut suka ati kami.. ko apa peduli.. ko 'ajar' saja laa... td ntah apa iya ckp nda aku -kmi student bini2- dgr... biar la si hensem boi sama si awang jd mangsa...

ohh ya.. td aku dpt result paper siVik, sejarah sama add math.. sivik macam besa walaupun nda stadi, dpt jua jawab.. 82% klu nda silap... sejarah ku 66%, aku harapkan tinggi sikit lagi, 70% cam tue... tp iya la bukan nya aku stadi pun, setakat baca ja... itu pun setangah2 ja.. banar ne... add math ku full mark... wa wa we.. nda sangka, aku memang nda confident sma jwapanku.. tp banar jua.... tp kan, banarnya... secara jujur la... aku nda tau apa yg aku buat... aku dpt jawab pun sbb cigu surh buat tu latihan yg kita buat tue... itu lah saja ilmu yg ku bawa 'menghadapi' test tue... time sblm test, aku duduk dapan nya.. terpksa ku pura2 stadi... dustaku nganya tue... bukannya buat apa2... kmu pun bukan mau bawa aku stadi.... sadih ku.. nada wah.. biasa sudah kan klu time test dduk surang2... jd kebiasaan... itu lah kdg2 urg ckp aku ne slumber ja.... mimang pun.... tanya suhaila... banarnya bukan slumbr.. buat bodoh...

td time aku tunggu bapak ku.. ada kawan ku, minta tolong.. mau tau namanya.... Rashidah.... baru ja kmi kanal.. baek la orang ni... mengingatkan diriku yg lampau... yg terlampau baik.. sampai kana tikam dari belakang, guna pisau basi bekarat... sadih nya.. jd jahat ku lapas tue... bergurukan suhaila....

bah... anda mau dgr i will survive song?


1 comment:

  1. Assalamualaikum...
    bagus2.. mengaku jua ko aku guru ke arh kejahatan mu.. ahahaha..
    walaowey... Makan bleh sbrg makan, cakp jgn sbrg ckp... luan jua jhtnya aku anie...
    Tp, aku brubah tue pun sbb aku x thn wa kna tindas2..
    at least aku jaht sikit, tp aku x menindas org..
    aku kin durg skit atie jak.. tp ku bacai durg smpi durg nda bnci kan aku.. hahaha..
    nada wa dustaku ngannya..
    ku ampas kang tgn mu lgik

    ReplyDelete

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter