Friday, September 11, 2009

hijrah

pengorbanan
hari ni hari jumaat... hijrah di hari jumaat.. baek baek... baek mu.. dont like la.. duduk2 klas org nii.. kelas kmi kena guna utk trial form 5.. sbb kan tue dewan serba-guna.. buleh buka2 dinidingnya.. so kami berhijrah ke 1st floor... apa ni tingkat2?.. tangga.. tandas... susah la mau be jaur.. skodeng2 urg.. d kelas bkn jamban... kalau yg guy student.. ahh .. durank skodeng jamban buleh la.. kami yg lady2 nii...

adakah skodeng jamban...

berita.. knp aku baru tau?
aku senyum.. tp tp, banar nya sadih tu ada la jua.. Perkasa sudah jadi allahyarham.. flashback stori.. time damit2 kami 1 kelas, aku ingat tue... iya salah sorang classmate llaki yg gila2 la masa damit2.. jajal wa... tp nda brani kacau aku.. liat nganya aku ni.. kn di bawa becakap pun bari ijab... kbanyakkan yg jajal2 ni nda brani mengacau.. tp kwn2 ku yg lady2 tu durank hantam saja... adala jua yg mmberanikn diri, cuba2 buli.. tp kecewa.. nda da effect arah ku.. skali nganya cukup tah durank buli.. nda brani lagi.. aku ingat tue... stori nya.. dari angin2 yang becerita, aku dgr Perkasa accident dgn moto, time melangkah ke masjid kan berbuka.. lps tue koma dua hari di hospital k.k.

cute la durank ni time kecil2

aku baru tau...
aku hanya melatah bila nampak apa2 ja, jatuh.. so kalau kamu teringin dgr aku melatah, jatuh kan lah diri kamu di hadapan ku... muahaha... kalau yg melatup2 nada kesan tue.. kanakasi kajut ka... no kesan to me.. kenapa ah?? ooo mesti turun dari bapa ni... mimang... kalau mama ku andangnya iya... juburmelatup.. nya.... shhh.. diam2... slen jatuh.. langgar.. tp dari belakang la.. atau tiba2 tlanggar laa... aku snsetive ni langgar2 ni... lau tlanggar ja... sorii [ms bjln] @ aduh [tiba2 ada d dpn] @ ahh! [uncategorized]

aku nda mau liat muha nyaa...

kamu pernah baca ka?
lapas baca entri ni, cuba kamu liat table kanan ku atas skali slpas tajuk... lapas ni la... aku akan sentiasa tukar ayat2 yg tercatat di sana.. sblum ni aku tulis "mau pi pantai... beranang" yang skarang aku tulis, mimang record la 1 minggu sudah iya ada di sana..

atharu book of record

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter