Thursday, September 10, 2009

hipokrit kerana kamu

aku masih menunggu... olh sbb aku teda masa tuk candid lps mkn [sbb perut ku x dpt simpan nasi goreng pataya yg aku order tu..] aku biarkan suhaila candid pastu faiz... tp tp.. gambar2 tue x dpt d slamatkan..adala jua.. tp out out la.. so aku masih tunggu sahabat ku publish gambar2 nyee kat freetime tu..

ini antra 1 gambar yg dpt d slamat kan > miss candid

 

stori bermula

aku & mereka~
jam 4 lebih gitu kaka ngan mami ku turun pi bandar.. so aku pun nyibuk minta antar pi uk.. kmi pi ambil kaka ku dulu dri office nya.. blm lagi iya pas exm driving.. so.. trpksala diantar diambil... banarnya aku kan turun pi library dulu, tp adi ku nda skulah... so termansuh la task kuu... and then... aku di buang di siring jalan.. ohh... luar uk la... so lps di buang.. puteri terbuang ni pun round2 uk cri teman... tp aku nda jumpa.. so turn balik ke start line... ada la pulak kelibat teman2 ku ani.. [susah jua nda dpt contact ni]

jam 5 ledih kmi kana panggil uleh ustazah.. nda larat nya lagi kan be jalan2.. so kmi pun beralih ke bazar... masa di bazar, kaki ku mula sakit, knp la kaki ni sensetive sgt2?.. ini la sebab nya aku suka pakai dc yg kuyak rabak tu, selesa dikit bnyk..

kami2 smua bkmpl di medan sama2 dgn ustazah.. group pertama, ustazah dan awang.. ehmm... ustazah ba tue.. itu pun ko mau takel... nada wa.. men men ja... pastue kami.. aku, mino, lya & lalinknya... ohh ya aku ingat, aku jumpa Rose time di bazar.. bkn si m rose ahh... kwn ku.... and then hensem boi dtg (farid ler) pastue si kawan... VV.. sama2 hardie.. aku ingatkn apa drnk bsing2.. nganya atu... sdh ku cp aku bkn kmu.. jgn tah kmu ugut diri ani agi... si remp-it dtg nda lama lps tue.. pas tue awang yg kunun kabal kpalak nya bawa iya pigi bawa tu moto... astagfirullah al-azim... taubat la kamu, sebelum kamu di taubatkan... Hensem guy dtg last dgn baju nya yg colorful (siapa lagi klu bkn Hisham).. ooo.. ingatkan nda sampai.. sadih ku mndgr bila durank ckp teda bas.. nmpak nya ustazah blm tau aku ni blum taubat... hipokrit nyeer aku..


order please!!~
siapa yg first bagi order... mesti la aku! muahaha.. ksiannya aku, klu klaparan tu cover la jua... kami bagi order sebelum VV dtg lagi.. mesti awal2... lau nda, nda sampai makanan sungkai sudah.. ustazah baik laa.. siap belanja sate agi tue.. kalu u.a rahman... belanja tu belanja, tp bayar balik.. ?!.. huh... jangkaan ku banar.. teda milo dinosaur di jual di sini, lama jua kn sampai ke labuan ani.. mun di semenanjung popular tu ahh... knp la aku order nasi grg pataya tue.. sdh la parut bemasalah.. nda muat lagi tu.. debate berlaku.. fresh orange/orange juice.. ?.. majority makan n.g. pataya... napa ah??

mau balik!~
ustazah terpksa hantar boy first.. no... kami pun tunggu... melangut lah aku... kan mulih kana tinggalkan.. selfish sugguh diri ani.. kami pi check2 tu kad raya di parkson.. pop-up nya comel2.. suhaila pun beli 1 set... pass tue aku terigat... peristiwa gam... ya.. pusing2 labuan ku mencari.. tp kn nada 1 pun yg gam... gam yg aku bali ni pun cam len ja... tp okey2 jer... biasa laa murah kan... okey sudah2 la tue bali gam.. its time to go..... aku mau balik... sepatutnya la.. suhaila d hantar dlu.. tp aku jwb aku time ustazah tanya siapa kn diantar dulu... so aku balik dengan hati yg tenang... yey... aku nda mau a tinggal sorang2 sama ustazah.. ijab ku..

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter