Thursday, November 12, 2009

saat saat akhir aku @ 4G

Hari persekolahan yang sepatutnya berakhir pada 20 November, terpaksa di percepatkan ke 16 November atas sebab kekurangan guru.... yang betul betul kurang... ada sekali kelas kami, 4G, di jaga oleh lab assistant.. wah lauu.. kemana perginya cekgi cekgi nii? minggu ni, kami memang no kelas.. yang hadir pun tak sampai 10 orang.. tapi muka aku sentiasa ada sebab penyakit angin s aku tetiba hilang... so aku tiada chance la tuk escape dari pertanyaan bapak yg berbunyi "knapa nda ko ke skulah?"
minggu ni pun minggu sukan akhir tahun SMKL... so berkuranglah pelajar 4G yang ada di dalam kelas... tp kelas kami memang strategik, & always jadi tempat persinggahan kapalkapal dagang sementara menunggu perubahan angin monsun pelajar yang boring duk dalam kelas masing-masing..
waktu rehat kami, anytime.. and waktu balik umah pun anytime.. aku pula.. sanggup menunggu daddy aku yg pick me up at 2.. oh tidak... aku x sanggup lagi.. kembali lah aku kezaman lampau.. jalan jalan, jamur muha, money terbang...
isnin aku dah cau pegi kem... x sempat laa aku join warga SMKL gotong royong buat kali terakhir tuk 2009... sedih ui!! the last school assembly tuee! aku check in jam 11 laa!!... alamak ada chemistry..
wah wah.. cepatnya masa brlalu.. tahun depan sdh form 5.. ambil SPM... aku nii stay malass.. camna nak pass exam?

warna pelangi

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter