Sunday, December 27, 2009

aku sudah tua



syarat-syarat to call someone sudah 'tua'
-we all jadi muda balik bila tahun baharu
-so bila birthday kita sampai, we all dah jadi 'tua'
sorry kepada kaka liya

aku hanya tua selama 4 hari... then tahun baru!!

Hari ni kakak aku dah balik KL dengan suami tercinta. Flight mereka petang, so, family aku sambut birthday aku masa petang tu jugak... well, aku terkejut bila tengok birthday cake aku second hand.. cis... tak pa laa.. at least nama aku ada kat cake tuu.. birthday present aku tuk kali ni pun second hand jugak... tapi baru guna sekali laa... x pa...

-its me ath

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter