Monday, May 31, 2010

How To: Handle Blog anti Islam

Kalaulah kita terjumpa dengan blog yang memang bila kita baca intro ja pun terus sakit mata dll.. hari ni aku akan list kan cara aku dalam handling dengan blog-blog yang memang dicipta khas untuk menabur dosa ni...

  1. Jangan Pernah Cari Blog Jenis ini
  2. Kalau Terjumpa link ke blog-blog jenis ini.. baik tak payah buka
  3. Kalau terdirect masuk dalam blog jenis ini.. dan terbaca intronya.. jangan sambung
  4. Tak Payah Komen.. itu hanya bagi dorang menjerit kemenangan..
  5. Jangan sebarkan.. tak payah bagi iklan percuma.. lagi meng hepikan dorang adalaa..

cukup lima.. Yay!! aku harap apa yang aku tulis ni dapat di aplikasikan oleh orang-orang yang panas baran; macam aku ni, dan orang-orang yang tak tahan dengan cemuhan orang-orang itu.. jangan sampai tersalah jalan key...

1 comment:

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter