Monday, June 07, 2010

dating dengan gimpshop

dialog bersama ath dan ikah...

jam berapa ko dating dengan gs?
baru ja setengah jam tadi

buat apa?!~
mendekatkan hati kami~!

curang dengan photoshop eh~...
ee~ mana da

so?
dia jauh berbeza dari photoshop my love

Y?
banyak sebab laa.. dan paling aku tak puas hati.. aku tak tau mana layer style.. xda ka?

ko nak buat apa dengan layer style tuu?
macam-macam laa!

bagi la contoh sikit...
gradient overlay!

macam la xda dalam gs tu..
ee.. ada la.. tp complicated sangat dari ps...

jadi ko give up la ni..
ahh? me? give up?
---
jeng jeng.... walaupun bukan seperti yang aku inginkan. tapi ini dah cukup bagus untuk aku.. aku dah bersunguh-sungguh ni wei... gambar wathiqah dari blog atikah.. ini untuk atikah la ni.. sebab jadi seorang kakak yang sporting..



photoshop! kembali kepada ku.. daddy i want it...

2 comments:

  1. Wah wah wah... ada pic anak aku kat sini pula,
    apa pun... kelihatannya sungguh menarik sekali, pandai awak buat ya...

    ReplyDelete
  2. @Norgadis Labuan
    Terima Kasih mama wathikah.. hehe
    Sorry sebab curi-curi gambar wathikah..

    ReplyDelete

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter