Friday, April 01, 2011

2 minggu tak berupdate? penulis masuk hospital ke??

SALAH!!
Mari kita KARAN!!! (buli balik movie)

tahu apa namanya hilang mood?
thats what happen. kalau tengok balik, blog ni tidak berupdate selepas 22 Mac, bersamaan sehari sebelum ambil keputusan SPM..... ohohoho..

ada kaitan kah SPM dengan stori mori blog tidak berupdate?
jeng jeng jeng.....

Entah... aku rasa ianya hanyalah perubahan angin sahaja. Memang.. itulah satu sebab kenapa aku tidak 'serius' dalam dunia blogging.. [?]

kalau buka balik archive blog ni, kamu akan perasan, ada masa-masa tertentu blog ni terbengkalai.. di tinggalkan kesorangan~~ untuk masa yang panjang...... kan kan kan?

ok..... now, im in labuan public library, pakai komputer, sebab rumah aku hilang connection dengan dunia aku ni... nangis o... sejukk ja duduk sini.. aku tak biasa jo..

tapi aku inda suka laa... ehhh? macam pernah saja aku tulis pasal ni.. kan?

kenapa inda ku suka?

1. Browser
saya pakai chrome laaa... sini ada firefox (ok la tu)... TAPI! outdated siooott~

2. Resolution
Hampeh.. aku pun nda tau verapa resolution nya nii... len wah.. mcm dulu2 rasanya..... time men Chip challenge... ingat tu game?

3. Sajuk!!
Inda ku biasa wah!

4. Mouse
dia pakai bola2.. sya mana biasa suda!! saya pakai leser!! inda pun pakai touchpad!!

5. Sajuk!!
Sajuk baaahhh!!!

OK... bye.. hahahaha (apahal dengan entri aku ni)

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter