Wednesday, April 13, 2011

air liur terleleh

Ops! ahahaha. kenapakah? malu seh! aku harap sangat takda orang nampak air liur jatuh jatuh dari mulut aku ni tadi. Apa crita ni?

tadi bapak aku bawa keluar jalan-jalan pusing bandar, cari rezeki la nii. Masa mau balik, sudah start pun engine, tiba-tiba kena honk honk! ito dia! sound kena bawa makan! aku pun suka...

masuk restaurant pak india, order  milo ice, dan tak makan, tapi aku maawuuuuuuu sangat-sangat makan roti canai.. iyalah, tengok brader cina dok canai-canai roti, seh! tergugat iman jo! tapi aku malas mau order! (malu laaaer)

sedang-sedang bapak aku chit chat dengan kawan dia, aku layan laa 42 inch lcd tv depan mata tu... channel ntah apa supersport mungkin. aku tak tau laa bab bab channel tv astro nii.. makin lama aku tengok, makin best cerita dia tunjuk. aku bukan minah bola keyh. sempat sengih-sengih, ketawa-ketawa, macam budak sawan.

then, tiba tiba....... hujan~~ walaoeh!! apahal dengan mulut aku ni?? maw cakap lama x tengok tv, x mungkin, sebab hari-hari pun tengok tv 1 and tv 2.. keh keh keh! aku pun buat-buat  tak tau pasal hujan tu.. Cover laa!! mati! adakah! kalau boleh maw lari terus balik rumah! tengok kiri, tengok kanan.. xda orang perasan.... xtau lahh..

aku tengok balik tv tu, tapi dengan lebih berhati hati.. waahhh... tangan siap tutup mulut.... rasa macam mo ketawakan diri sendiri ni pun ada!

:: bibir aku pecah laaer

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter