Sunday, April 24, 2011

Heartbeat. Cash out serendah RM50.

Mari semua budak-budak sekolah, penganggur-penganggur, pekerja-pekerja terbaik, maci-maci, paci-paci, nenek-nenek, datuk-datuk, tua, amit, tangah, babu, bungsu, kita-kita, along, angah, achik, gelfren-gelfren, boipren-boipren, penyangak, penyamun, NGO-NGO, GA-GA[?], dan seluruh rakyat 1Malaysia.

Aku bawa kamu buat amal jariah sikit. Kenal  HeartBeat.my ?

Brieft sinopsis:
 Heartbeat.my   - ambil order dari pelangan untuk buat hadiah yang specially pelangan design. [?]
di mata blogger - Tambah duit poket! (RM2 bagi setiap SignUp bawah referal.) [?]
di mata aku - tabung beli domain & hosting!!

Kalau sudi, jom la SignUp  HeartBeat  bawah aku. Nak? Mau?
Kamu pun nanti kempen la, bawa seluruh warga kota SignUp! tak rugi!

Macam mana mau SignUp? Click mana-mana banner bawah ni, atau mana-mana perkataan  HeartBeat  ataupun perkataan SignUp. hehe!

Contoh Iklan untuk blog:

Horizontal

Vertical

Square

Text
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

p/s: kalau tak tahu macamana tuk set up, aku sudi ajar! Buzz Me! ^^

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter