Friday, April 22, 2011

kembali berForum seperti dulu

Rindu pula aku untuk berforum macam dulu-dulu.

Tapi kalau dulu aku join forum tempatan sini, labuan.net! masa tu memang best laa! sebab memang banyak forummer yang aktif-aktif! tapi hari ni tidak sehangat dulu. huhu.

kalau dulu juga aku sukaaaaaaaaa join group best-best yang ada dalam crunchyroll!! sebab Forum-forum nya sentiasa panas! memang tak tidur malam! haha! banyak laa forum lain..

ingat jiwang.org? haha. itu pun aku suka! lowyat.net pun aku suka!! apa lagi aahh? otak aku dah bekarat! tak tau pasal komuniti online yang lain... share share k.

Tahun ni aku join forum baru, antaranya

 baru beberapa jam aku sign up! hnn..
 sudah sampai sebulan mungkin?

tapi aku malu laa!! aahahaha! entah kenapa. rasa macam tak layak untuk ikut berforum! huhuhu

amacam signature aku? huhuhu. macam tda kena mengena dengan blog ni. tapi its okay! sebab.. Suka suki ati aku laaaa! kn?. 

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter