Saturday, May 14, 2011

Hampir terjun Jejantas (betul ka ejaannya tu?)

eh eh? siapa yang terjun ni?? kenapa??? bunuh diri kaa?? eh?? Manada bunuh diri! cuma kurang senang bila tengok blogger masih dalam mod read-only tadi.. huhu.. 20 jam tunggu blogger siap..

tapi nda pa bha! sekali setahun saja ni.. hehe(manada).. tahun-tahun lepas manada sampai macamni... (maybe)... Terbaik juga bha Blogger! vs tumblr n twitter.. wp?(ntah! aku blom ada experience. ngee)

kenapa aku cakap terbaik vs tumblr n twitter?
sebab 2T tuu selalu saja down... sikit2 tumblebeast(masih lagi ka benda ni?).. twitter pun.. sikit sikit ikan paus... hmm... tapi Blogger memang pun TERBAIK! nda lawan laa 2T tuu.. heheheheh

Wots Wots?? Post Kamu HILANG?? ngiaaahahahaha!! ops sori.. Don't worry Okay.. Blogger dalam proses mengembalikan entri entri kamu yang hilang tu.. tunggu la beberapa jam lagi okay.. hee.. ingat kamu sorang pakai blogger?? hehe..

tapi aku malas mo tunggu.. huhu.. tulis balik entri aku pasal tutorial Read More tuu.. dan tambah sikit extra.. ngee(rajin la pulaaa)

babai

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter