Saturday, May 21, 2011

sambungan entri tadi

wui.. ada aku cakap kenapa aku excited tadi?. eh,eh.. tapi adakah yang baca blog semut merah aku nii? huhu.. kita mesti positif.. jadi aku yakin ada yang singgah-singgah walau sesaat. kan kan kan. terima kasih banyak-banyak keada kamu!! muah! xx

eh.. kenapa aku xx ni.. cam gedik eh..eh,eh,.. bukan aku, budak yang duduk sebelah aku ni! watehey yo! datang bengkel ni macam teda motif! don't lie to me laa.. i can see maa! oh gosh.. Saya sudah menyesal bagi tu spot to you!!

nha kian.. banci ku sudah ni... tunggang langgan semua bahasa... ish.. aku benci tengok Gadis pegang henset! Teda Life langsung!

Sudah la athime! kenapa kaw emosi sangat ni.. aku tak dapat tahan beb... menyampah aku ni dengan orang macam dia... kurang ajar weh.. peduli laa.. aku cuma sakit mata.

OKLAH

apa aku cakap tadi.. owh.. excited.. sebab aku sekarang ni masih dalam bengkel.. bukan bengkel kereta. Tapi bengkel merekacipta blog! Cikgu sedang ajar tentang posting ..eh jap.. ad aku bagi tau kami guna WordPress? heeee.. bagus-bagus... untuk aku la... untuk yang baru berblog aku rasaa... complicated sikit..

minah ni cam.....

Sebenarnya ini adalah pertandingan. hari ni kami diajar oleh Cikgu(imsori saya lupa nama awak) tentang semua features yang ada di WordPress. memang sebiji-sebiji laa dia explain! kalau ada yang tak paham lagi tu, memang pandang facebook laa sepanjang masa.. RUGI  beb.. lain la kalu kamu memang sudah PRO!! Yo!

So! (fuh siot aku tak fokus). Mulai dari hari ni, kami diberi masa sehingga 25hb untuk membina sebuah blog. Suka hati laa blog apa. Asalkan terma dan syarat masok! lepas tuu blog yang disend mengikut tarikh akan dilihat selama beberap bulan.. tapi... Hadiah ?? itu aku ta mo tau! yang aku mau, buat WP! hohoho!!

selimutkuyak.wordpress.com/

p/s: Sori! bhasa aku cam cincai ni ari.. =="

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter