Sunday, August 05, 2012

I'm Watching: Another


Ini Anime terbaru yang baru-baru aku layan. Jalan cerita, pergh.. Intro nya dalam episode 1 tampak boring, tapi dengan sound efek yang cool, memang best la.. Memang aku tak expect anime ni begitu menarik perhatian.

Masa first time aku tengok anime ni, bila ada scene yang horor tu, macam tengok cerita Ju-On. Bila datang misteri baru, tu yang sampai tak mahu berhenti tengok.

Cerita ni pasal satu kelas di ambang maut, sejarah nya bermula dengan Misaki yang telah mati bertahun lamanya. Dari bermula sejarah itulah kelas Misaki 3-3 dihantui sumpahan. Setiap tahun, ada saja pelajar dari kelas 3-3 mati, bukan seorang dua tapi ramai sangat. Dan cerita ni menceritakan kejadian yang berlaku selepas 26 tahun.

Best! boleh tengok berkali-kali.

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter