Friday, December 14, 2012

Langit Biru

Kalau kamu rasa aku patut bersihkan belog ni, aku setuju.. sebab memang aku sudah nda larat lagi mo maintain belog ni.... lagi pun aku percaya kalau ada yang tersingah ke belog ni guna IE mesti hancur.. sana sini macam macam yang keluar.

Kisah entri lalu certifyMe tu, berakhir dengan "postponed". Exam nda dapat di ambil sebab line streamyx kacau bilau.. haha.. sayang seribu kali sayang... susah-susah aku stay up dalm kelas buat revision/practice soalan yang sama beratus kali(melampaunya)..

Kisah baru? esok lusa aku start latihan industri aku. Nampak gayanya.. ceh.. aku ada member satu firma(padahal kena paksa). Ni kali lah.. aku practical dekat UMSKAL, macam best sja bunyi.. kakak aku pun cakap. tapi yang nda bestnya tempat tu di hujuuuuuuuuung tuuuuuuuuuuna saaana.

begitulah al-kisahnya.

No comments:

Post a Comment

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter