Friday, February 05, 2016

Giveaway Cash RM30 Feb 2016 by AHBAR

Klik Banner untuk join giveaway
Hullo! Tuan Ahmad Hasif jemput aku join giveaway dia. Jom terjah! Nampak sedap biskut semperit beliau ni! Macam tau2 ja aku suka makan kuih ni. XD Aku jarang makan biskut tu, tunggu raya baru ada nak muncul... ialah kalau aku yang buat, x jadi kot kuih tuu :3 Tapi betul lah, raya lepas kuih semperit habis lenyap dalam perut seorang suspek! (aku kah?) Terpaksa buat kuih makmur jadi ganti... XP

Nanti kalau dah ada nafsu nak makan biskut semperit, boleh lah aku order dekat sini. XD

Btw, aku nak promo lynk.my!
Advertise product / shops / events / campaign korang.
Hanya RM10 untuk 1000 pengunjung dari Malaysia* sahaja. XP

Subscribe to our mailing list to get the updates on our Special Offer to your email inbox...

We can't wait more to have your email in our subscribers email list. Just put your nice email in below box:

* indicates required


Biskut Semperit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Anda tengah mencari biksut semperit tradisional sedap untuk dinikmati musim perayaan ini?
  1. Mari cuba produk keluaran kami, dijamin kepuasan memakan biskut semperit ini sehingga tahap 90% puas hati.
  2. Ingin mencari biskut semperit apabila makan cair di dalam mulut? Jawapanya adalah biskut semperit keluaran kami.
  3. Bahan yang digunakan ketika proses ini adalah butter, tepung, gula dan telur.
Biskut Semperit AHBAR telah mempunyai pengalaman semenjak 2006 dimana resepi secara turun temurun dan Berjaya menambat hati pembeli.

Jadi jangan lepaskan peluang ini, mari merasai kenikmatan memakan biskut semperit yang mempunyai citarasa tradisional dikekalkan.

KINI HANYA
RM25.00
50 KEPING
FREE COD AMPANG / KUALA LUMPUR

2 comments:

  1. Assalam, terima kasih sudi join GA..
    Sila pastikan anda telah subcribe dan verify di emel anda. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Assalam, terima kasih sudi join GA..
    Sila pastikan anda telah subcribe dan verify di emel anda. Terima kasih.

    ReplyDelete

You can leave your backlinks: <a href="URL">Title</a>

W3Counter